Frågor och svar

Här nedan finner du svaren på de vanligaste
frågorna vi får till Unicefbutiken.se

 

20% av försäljningsintäkterna går till UNICEF och kampen för barns rättigheter.

UNICEF ser hela tiden över sina administrativa kostnader och har därför valt att lägga ut butiken på licens. Unicefbutiken.se drivs numera av Wackes, som är experter på att ta fram produkter.

Enklast skickar du ett mail till kundservice@unicefbutiken.se

Telefonnummret till Unicefbutiken.se är 08-728 44 89 och vi svarar mellan 09:00-12:00 och 13:00-15:00 på vardagar.

Eftersom 20% av intäkterna i Unicefbutiken.se går till UNICEF och kampen för barns rättigheter vill vi hålla nere alla kostnader. Din order gör du enklast via webbutiken.

Mycket av skolmaterialet finns på UNICEFSs hemsida och går att ladda ner här→.

Säker online-betalning med Klarna

Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst.

En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert. Om du vill kan du koppla en PIN-kod till Klarna Checkout.
Genom att ange eller efterfråga information i Klarna Checkout godkänner du våra användarvillkor och vår användning av dina personuppgifter enligt vad som framgår nedan.

Genom att använda Klarna Checkout godkänner du Klarna AB:s (556737-0431, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm), ”Klarna”, villkor såsom de framgår nedan, inklusive eventuella bilagor eller annat material vartill hänvisas (”Villkoren”). I och med att du anger eller efterfrågar information börjar du använda Klarna Checkout. Därigenom har du också godkänt vår behandling av dina personuppgifter, inklusive möjligheten för oss att överföra uppgifterna till tredje part eller för behandling utanför EU/EES-området. För att få använda Klarna Checkout måste du vara minst 15 år

 

Fakturabetalning

Tillhör du en företag, organisation eller skola så kan du välja att skapa ett företagskonto. Du betalar då med faktura som skickas till er angivna faktureringsadress. Bankgiro: 5906-4063.

Frakt och expediering kostar 69 kr och alla paket skickas med Posten. Ange ditt mobilnummer för sms-avisering

Leveranstiden för order gjorda via webshopen är ca. 7 arbetsdagar. Under högsäsongen oktober till januari kan den normala leveranstiden vara något längre.

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har kunden 14 dagars ångerrätt från det att varorna mottagits. Läs mer om ångerrätten här. Kontakta kundservice@unicefbutiken.se innan du skickar varorna tillbaka till oss.

Tillhör du en skola, organisation eller företag och vill handla på faktura kan du
registrera ett företagskonto här →.

Du kan enkelt skänka pengar till UNICEF genom att följa denna länk.

Information om julkulorna!

Det har kommit till vår kännedom att vissa av julkulorna kan ha en ganska stark doft av lösningsmedel. Detta för att kulorna inte fått ligga och vädra tillräckligt länge innan de paketerats. Vi vill påpeka att det inte är något farligt men vil rekommendera att ställa ut kartongen som kulan legat i utomhus för vädring i några timmar så ska stanken försvinna. Vi ber om ursäkt för detta med vill återigen påpeka att det inte är giftigt.